TO DO list / Planer

 

Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti objašnjava kako TO DO List i njegove podružnice („mi“ ili „nas“) prikupljaju, koriste i otkrivaju informacije o vama.  Ova Politika privatnosti primenjuje se kada koristite informacije koje prikupljamo na našim veb stranicama, mobilnim aplikacijama i drugim onlajn proizvodima i uslugama (zajedno, „Usluge“).  Ova Politika privatnosti se ne primenjuje na informacije prikupljene od: (1) web-baziranih aplikacija koje su na našim mobilnim aplikacijama, ili ih objavljuju treće strane, (2) mobilnih aplikacija koje se distribuiraju u ime trećih strana i koje se hostuju i kojima upravljaju takve strane, ili (3) on-line podnošenje životopisa i prijava za zapošljavanje u vezi sa odjelom Poslovi na našoj web stranici.

 

S vremena na vrijeme možemo promijeniti ovu Politiku privatnosti.  Ako izvršimo promjene, obavijestit ćemo vas tako što ćemo revidirati datum na vrhu politike i, u nekim slučajevima, možemo vam dati dodatnu obavijest (kao što je dodavanje izjave na našu početnu stranicu ili mobilnu aplikaciju ili slanje obavještenja putem e-pošte).  Podstičemo vas da pregledate Politiku privatnosti svaki put kada pristupate Uslugama kako biste bili informisani o našim praksama informacija i načinima na koje možete pomoći u zaštiti vaše privatnosti.

 

Prikupljanje informacija: 

 

Informacije koje se automatski prikupljaju kada koristite usluge Kada pristupate našim uslugama ili ih koristite, automatski prikupljamo informacije o vama, uključujući:

Informacije o uređaju: Prikupljamo specifične informacije za uređaj kada pristupate našim uslugama sa mobilnog uređaja, uključujući model vašeg hardvera, operativni sistem i verziju, jedinstveni identifikator uređaja, informacije o mobilnoj mreži i zemlju. 

Informacije o korištenju: Prikupljamo informacije o usluzi koju koristite, uključujući tip pretraživača koji koristite, vrijeme pristupa, pregledane stranice, aktivnost igranja, interakciju sa drugim igračima, vašu IP adresu i stranicu koju ste posjetili prije nego što ste otišli na naše Usluge. 

Ostale informacije prikupljene uz dozvolu:

Naše mobilne aplikacije koje se također distribuiraju putem različitih trgovinskih aplikacija mogu tražiti dozvolu za automatsko prikupljanje drugih informacija sa vašeg mobilnog uređaja, uključujući vašu adresu e-pošte.  Ove informacije možemo prikupiti samo uz vaše ovlašćenje u skladu sa procesom dozvole operativnog sistema vašeg uređaja.

 

Upotreba informacija

Informacije o vama možemo koristiti u različite svrhe, uključujući:

Pružamo, održavamo i poboljšavamo naše Usluge;

Pružamo i isporučujemo proizvode i usluge koje tražite šaljemo vam povezane informacije, uključujući potvrde i fakture.

Slati vam tehničko obavještenje, ažuriranja, sigurnosna upozorenja i podršku i administrativne poruke.

Odgovorite na vaše komentare, pitanja i zahtjeve i pružite korisničku podršku.

Pratite i analizirajte trendove, upotrebu i aktivnosti u vezi s našim uslugama.

Personalizujte i poboljšajte Usluge i obezbedite reklamu, sadržaj, predložene veze ili karakteristike koje odgovaraju korisničkim profilima ili aktivnostima.

Obraditi i dostaviti prijave za takmičenje i nagrade;

Povežite ili kombinujte sa informacijama koje dobijamo od drugih da bismo vam pomogli da razumete vaše potrebe i pružimo vam bolju uslugu.

Izvršiti bilo koju drugu svrhu za koju su prikupljene informacije.

 

Dijeljenje informacija

Možemo dijeliti informacije o vama na sljedeći način ili kako je drugačije opisano u ovoj Političkoj privatnosti:

Sa dobavljačima, konsultantima i drugim pružaocima usluga kojima je potreban pristup takvim informacijama kako bi obavljali posao u naše ime.

Kao odgovor na zahtjev za informacije, ako vjerujemo da je otkrivanje u skladu sa bilo kojim primjenjivim, uredbom ili pravnim pristupom, ili kako to na drugi način zahtijeva bilo koji zakon, pravilo ili propis.

Ako vjerujemo da vaše radnje nisu u skladu s duhom ili jezikom naših korisničkih ugovora ili politike, ili za zaštitu prava, imovine i sigurnosti. Lista ili drugih

U vezi ili tokom pregovora o bilo kakvom spajanju, prodaji imovine kompanije, finansiranju ili preuzimanju cijelog ili dijela našeg poslovanja druge kompanije.

Uz vaš pristanak ili prema vašem uputstvu, uključujući i ako vas putem naših usluga obavijestimo da će se informacije koje pružate dijeliti na određeni način i da vi pružate takve informacije.

Također možemo dijeliti objedinjene ili deidentifikovane informacije koje se ne mogu razumno koristiti za vašu identifikaciju.

 

Funkcije društvenog dijeljenja

Usluge mogu ponuditi funkcije dodjele društvenih mreža i druge integrirane alate (kao što je Facebook dugme „Sviđa mi se“), koje vam omogućavaju da dijelite radnje koje poduzmete našim uslugama sa drugim medijima i obrnuto.  Upotreba ovakvih funkcija omogućava dodjelu informacija vašim prijateljima ili javnošću, ovisno o postavkama koje uspostavljaju s subjektom koji pruža funkciju društvenog dijeljenja.  Za više informacija o svrsi i obimu prikupljanja i obrade podataka u vezi sa funkcijama dijeljenja na društvenim mrežama, posjetite politiku privatnosti subjekata koji pružaju ove funkcije.

 

Analitika, oglašavanje i druge usluge koje pružaju druge kompanije

Možemo dozvoliti trećim stranama da prikažemo oglase u vezi sa našim uslugama, da pružimo analitičke usluge i pružimo vam druge usluge, kao što su programi nagrađivanja i turniri.  Ove treće strane mogu koristiti kolačiće, web svjetionike, podatke na vašem računu (koji su postavili kod ovih trećih strana) i druge tehnologije za prikupljanje informacija o vašim uslugama i drugim web stranicama i online uslugama, kao što su vaše IP adrese, identifikatori povezani sa vašim mobilnim uređajima ili aplikacijama na uređaju, pretraživačima koje koristite da posjećujete naše Usluge, pregledane stranice, vrijeme provedeno na stranicama, kliknite vezu i informacije o konverziji.  Ove treće strane također mogu dijeliti ove informacije svojim kupcima i klijentima. Ove informacije mogu koristiti to do liste, te druge kompanije i njihovi kupci i klijenti,  za analizu i praćenje podataka, utvrđivanje popularnosti određenog sadržaja, isporuku reklama i sadržaja ciljanih na vaša interesovanja i bolje razumijevanje vaše upotrebe.  Neke od ovih analitičkih i reklamnih usluga treće strane nude vam izbor da odustanete od prikupljanja i/ili dodjeljivanja informacija ovih;  veze do mehanizama isključivanja za treće strane koje nude takav izbor mogu se naći u odeljku „Vaši izbori“ ispod.  Ova Politika privatnosti se ne primjenjuje na kolačiće trećih strana, web svjetionika ili druge tehnologije praćenja i nismo odgovorni za njih. Neke od ovih analitičkih i reklamnih usluga treće strane nude vam izbor da odustanete od prikupljanja i/ili dodjeljivanja informacija ovih;  veze do mehanizama isključivanja za treće strane koje nude takav izbor mogu se naći u odeljku „Vaši izbori“ ispod.  Ova Politika privatnosti se ne primjenjuje na kolačiće trećih strana, web svjetionika ili druge tehnologije praćenja i nismo odgovorni za njih.  Neke od ovih analitičkih i reklamnih usluga treće strane nude vam izbor da odustanete od prikupljanja i/ili dodjeljivanja informacija ovih;  veze do mehanizama isključivanja za treće strane koje nude takav izbor mogu se naći u odeljku „Vaši izbori“ ispod. Ova Politika privatnosti se ne primjenjuje na kolačiće trećih strana, web svjetionika ili druge tehnologije praćenja i nismo odgovorni za njih.

 

Sigurnost

TO DO Lista poduzima razumne mjere kako bi zaštitile informacije o vama od gubitka, krađe, zloupotrebe i neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene i uništenja.

 

Vaš izbor

Push obavještenja

Uz vaš pristanak, možemo slati push obavještenja (ili „upozorenja“) na vaš mobilni uređaj kako bismo pružili informacije o aktivnostima u igri, ažuriranju usluga, promotivne komunikacije i druge povezane poruke.  Push obavještenja možete deaktivirati promijenjenom postavkom obavještenja putem uređaja.

 
Privatnost djece

Ove usluge se ne obraćaju nikome mlađem od 13 godina. Mi svjesno ne prikupljamo lične podatke o djeci mlađoj od 13 godina.  U slučaju da otkrijemo da nam je dijete mlađe od 13 godina dalo lične podatke, odmah ih brišemo sa naših servera.  Ako ste roditelj ili staratelj i znate da nam je vaše dijete dalo lične podatke, kontaktirajte nas kako bismo mogli poduzeti potrebnu radnju.

 
Usluge analitike i oglašavanja trećih strana

Identificirali smo imena provajdera nekih analitičkih i reklamnih usluga trećih strana koje koristimo.  Molimo pogledajte donje veze kako biste saznali više o praksi podataka naših pružatelja usluga trećih strana (uključujući mehanizme isključivanja koje oni mogu ponuditi):

 

 

Kontaktiraj nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici privatnosti, kontaktirajte nas na:  larteal2023@gmail.com

 

Popular posts from this blog

Raspored casova

Matematicke formule

Politika privatnosti APP Dinosaurusi