Raspored casova

 

Politika privatnosti

Mikica Đokić je napravio aplikaciju Raspored casova kao besplatnu aplikaciju. Ovu uslugu pruža Mikica Đokić bez naknade i namijenjena je za korištenje takve jest.

Uvod

Ova Politika privatnosti ("Politika privatnosti") opisuje praksu privatnosti koje mi,  To-Do List - Planer raspored & To Do Reminders  , primjenjujemo u pogledu prikupljanja, korištenja i otkrivanja informacija , lične i nelične podatke, koje primamo kada koristite naše Usluge.  Korištenjem Usluga pristajete na praksu opisanu u ovoj Politici privatnosti.  AKO SE NE SLAŽETE SA PRAKSE OBJAŠNJENIM U OVOJ POLITICI PRIVATNOSTI, NEMOJTE PRISTUPATI, PRETRAŽIVATI NI KORISTITI USLUGE  LISTE ZADAĆA  .

 

Posvećeni smo zaštiti svih informacija prikupljenih putem usluge.  Ova Politika privatnosti ima za cilj da vas informiše o našim politikama i procedurama u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem informacija o našim uslugama.  Također želimo da vas obavijestimo o vašim izborima u vezi sa informacijama koje dijelite s nama.  Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumice, javite nam (pogledajte odjeljak "Kako nas kontaktirati" u nastavku).

 

Kako se koristi u ovoj Politici privatnosti, termini "korištenje" i "obrada" informacije uključuju korištenje kolačića na računaru ili mobilnom statističkom uređaju, podvrgavanje informacija ili drugoj analizi i korištenje ili rukovanje informacija na bilo koji način, uključujući, ali ne ograničavajući se na prikupljanje , pohranjivanje, procjenu, modificiranje, brisanje, korištenje, kombiniranje, otkrivanje i prijenos informacija unutar naše organizacije ili među našim podružnicama u Sjedinjenim Državama ili na međunarodnom nivou.

 

 

I. Kako prikupljamo informacije

  1. Ne prikupljamo lične podatke

Lični podaci uključuju vaše ime, adresu, e-poštu, broj telefona, broj faksa, geografsku lokaciju, informacije koje se čuvaju na svom uređaju i informacije za identifikaciju vas ili drugih pojedinaca kada koristite aplikacije, usluge ili web stranice.

 

  1. Nelične informacije

Možemo prikupljati druge informacije koje se ne mogu koristiti za identifikaciju određenog pojedinca (tj. informacije koje nisu osobni podaci), na primjer statističke podatke generirane kada koristite određenu uslugu, kao što je aktivnost korisnika (uključujući klikove, preusmjeravanje stranica i vrijeme pretraživanja).  Ove informacije se prikupljaju u cilju poboljšanja usluga koje vam pružamo.  Vrsta i količina prikupljenih informacija ovisit će o tome kako koristite naše proizvode i/ili usluge.  Ove informacije agregiramo kako bismo nam pomogli da pružimo korisne informacije našim klijentima, kao i da bolje razumijemo dijelove naše web stranice, proizvode i usluge od najvećeg interesa za naše klijente. Zbirni podaci smatraju se neličnim informacijama za potrebe ove Politike privatnosti.

 

  1. Sesija i dostupni podaci:

"Podaci o sesiji i dostupni" odnose se na podatke relevantne za veze i usluge koje pružate kada koristite aplikaciju, uslugu ili veb stranicu, uključujući, ali ne ograničavajući se na, kada koristite naše aplikacije, usluge ili veb stranice.  Podaci o sesiji i dostupnima uključuju informacije koje se odnose na zahtjeve za povezivanje, serversku komunikaciju i dodjelu podataka, uključujući testiranje mreže, kvalitet usluga, datum, vrijeme i mjesto/lokaciju.  Prikupljanje informacija kao što je opisano u nastavku, takođe možemo prikupiti podatke o sesiji i dostupnim podacima.  Imajte na umu da podaci o sesiji i dostupnim podacima ne uključuju nikakve lične podatke, niti sadrže bilo kakav sadržaj koji možete koristiti u aplikacijama (kao što su  fotografije, pohrana, kamera itd.), uslugama ili web stranicama za slanje ili dijeljenje.

 

  1. Podaci dnevnika:

Ovi podaci dnevnika mogu uključiti informacije kao što su tip preglednika ili web stranica koju ste posjećivali prije nego što ste došli na naše usluge, stranice naših usluga koje posjećujete, vrijeme provedeno na tim stranicama, informacije koje tražite kod naših usluga, vrijeme pristupa i datume, jedinstveni serijski broj korisnika uređaja, IP adresu i druge statistike.

Ove informacije koristimo za praćenje i analizu korištenja Usluga i tehničke administracije Usluga, kako bismo povećali funkcionalnost naših Usluga i prilagođenosti korisnika, kako bismo bolje prilagodili naše Usluge potrebama naših posjetitelja.

 

  1. Google i Facebook analitika

Možemo koristiti Google Analytics, Google Firebase i Facebook Analytics za prikupljanje informacija o korištenju usluge.  Google Analytics, Google Firebase i Facebook Analytics prikupljaju informacije kao što su to koliko često korisnici posećuju Usluge, koje aktivnosti rade kada posećuju Usluge i koje su lokacije kada se prijavljuju na Usluge.  Sakupljamo samo zbirne informacije putem Google Analytics i Facebook Analytics, u svrhu obračuna autorskih prava, implementacije marketinških događaja i pružanja usluga prilagođenih korisnicima na određenoj teritoriji.  AKO SE NE SLAŽETE SA PRAKSE OBJAŠNJENIM U OVOM Odjeljku, NEMOJTE PRISTUPATI, PRETRAŽIVATI ILI KORISTITI USLUGE  MOJE LISTE obaveza ; ILI, IZBRIŠITE APLIKACIJU SA SVOG MOBILNOG UREĐAJA I PREKINUTE SVE DRUGE UPOTREBE USLUGE, AKO STE SE VEĆ REGISTROVALI NA NAŠOJ USLUGE.

 

  1. Povratne informacije korisnika:

Možemo prikupljati povratne informacije od vas o problemima koje se prijavite,  dnevnik povratnih informacija i sve adrese e-pošte koje nam dostavite  .  Ove informacije će se koristiti da nam pomognemo da bolje razumijemo sve probleme na koje naiđete, kao i da nam omogućimo da vas kontaktiramo.

 

II.  Kako koristimo prikupljene informacije

  1. Lični podaci – Pošto ne prikupljamo lične podatke, nećemo koristiti vaše lične podatke ni na koji način
  2. Ne-lične informacije.  Nelične podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe:
  1. Za personalizirano korisničko iskustvo – možemo koristiti vaše nelične podatke da bismo razumjeli vaše karakteristike korisnika i druge trendove koji se odnose na navike korisnika;
  2. Da bismo poboljšali našu uslugu – Možemo koristiti nelične podatke za pružanje, održavanje, poboljšanje i poboljšanje naših aplikacija, usluga i web stranica, te razvoj novih usluga.
  3. Za dalji razvoj  lista obaveza – planer raspored i podsjetnici za obaveze  – mogli bismo koristiti nelične informacije u svrhe promocije i razvoja tržišta

III.  Sigurnost

Cijenimo vaše povjerenje u pružanju vaših podataka, stoga nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za njihovu zaštitu.  Ali zapamtite da nijedna prijenosa putem interneta, ili metoda elektroničke zaštite nije 100% sigurna i pouzdana, i ne možemo garantirati njenu apsolutnu sigurnost.

 

IV.  Vaša prava

 

  1. Kontrola postavki

Svjesni smo da se pitanja privatnosti razlikuju od osoba do osoba.  Stoga dajemo primjere načina na koje  vam Moj dnevnik stavlja na raspolaganje da odaberete ograničenje prikupljanja, korištenja i kontrole postavki privatnosti:  dopuštenje pristupa za čitanje/pisanje na vašem telefonu;

 

  1. Odlučite hoćete li koristiti našu uslugu prilikom ažuriranja Politike privatnosti

Možemo modificirati ili ažurirati ovu politiku privatnosti po potrebi.  Stoga preporučujem da redovno provjeravate ovu stranicu za bilo kakve promjene.  Možete odlučiti da li ćete nastaviti koristiti naše usluge.

 

V. Web stranice i usluge trećih strana

Naša politika privatnosti se ne odnosi na proizvode ili usluge koje nudi treća strana.  Lista obaveza  može se uključiti, zavisno od toga koje koristite, proizvode ili usluge trećih strana kao što su usluge zasnovane na lokaciji.  Neki proizvodi ili usluge mogu se pružiti u obliku veza ka web lokacijama trećih strana, dok drugi mogu biti u obliku SDK-ova, API-ja itd. Treće strane mogu prikupljati vaše podatke kada koristite takve proizvode ili usluge.  Iz tog razloga snažno predlažemo da pročitate politiku privatnosti trećih strana kao što ste odvojili vrijeme da pročitate i našu.  Nismo odgovorni i ne možemo kontrolisati kako treće strane koriste lične podatke koje prikupljaju od vas. Naša politika privatnosti se ne primjenjuje na drugim web stranicama koje su povezane putem naših usluga.

 

VI.  Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili sugestija o mojim Pravilima privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati me na  mikica.djokic@gmail.com .

Comments

Popular posts from this blog

Matematicke formule

Politika privatnosti APP Dinosaurusi